Het Nederlandse AI Congres 2024

Date/Time
Date(s) - 24/04/2024
12:00 am

Location
Amersfoort

Categories


Ontdek de toekomst van AI tijdens het Nederlandse AI Congres, โ€œ๐ƒ๐ž ๐๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐‡๐จ๐ซ๐ข๐ณ๐จ๐ง ๐ฆ๐ž๐ญ ๐€๐ˆ: ๐‚๐จ๐ฅ๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ž๐Ÿ, ๐Œ๐ž๐ง๐ฌ๐ ๐ž๐ซ๐ข๐œ๐ก๐ญ ๐ž๐ง ๐Š๐š๐ง๐ฌ๐ซ๐ข๐ฃ๐คโ€! Met een scala aan break-out sessies over actuele themaโ€™s zoals de AI Act, duurzaamheid, gezondheid en zorg, ethiek, onderwijs en innovatieve technologieรซn, biedt dit congres een unieke kans om de laatste ontwikkelingen in AI te verkennen en krachten te bundelen.

Dit jaar gaat het congres plaatsvinden in De Rijtuigenloods te Amersfoort. Een grote industriรซle locatie met een historisch karakter. Volg de plenaire sessies op een monumentaal spoorcomplex, en de subsessies in รฉรฉn van de rijtuigen uit de industriรซle revolutie in Nederland.

Stap woensdag 24 april samen met de Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) op de trein en reis mee naar de Nieuwe Horizon van AI. Word onderdeel van boeiende discussies over ethiek in AI, de noodzaak van onderwijs en nog veel meer. Ga het gesprek aan met vooraanstaande experts, beleidsmakers en branchegenoten, en kom tot nieuwe samenwerkingen en ideeรซn.

 

Meer info: https://ecp.nl/agenda/het-nederlandse-ai-congres-2024/

Leave a Reply