Community Manager ISOC NL Gezocht!

Foto credit: pexels.com

ISOCNL (isoc.nl) zoekt een Community Manager

Belangstelling voor alles wat met internet te maken heeft? De Nederlandse Internet Society zoekt per 1 december 2021 voor een (betaalde) halve dag per week een Community manager. Een boeiende ZZP opdracht met een interessante doelgroep en een zeer actueel onderwerp.

De Internet Society: internet voor iedereen

Internet Society Nederland is de Nederlandse afdeling (‘chapter’) van ISOC internationaal en als zodanig onderdeel van deze internationale non-profit vereniging. ISOC streeft naar een open, neutraal, gedecentraliseerd en voor iedereen toegankelijk en betrouwbaar internet. We stimuleren een brede maatschappelijke discussie over internetgerelateerde onderwerpen waarbij alle belanghebbenden evenredig vertegenwoordigd zijn.

Wat we zoeken

De Community manager is een actief, initiatiefrijk persoon die graag samen met het bestuur de leden activeert.

Hij/zij doet dat in ieder geval door de website en twitter te beheren, en een keer per maand op basis van eigen content en content vanuit de ISOC NL community de nieuwsbrief te schrijven en te versturen. De Community Manager ondersteunt ook de lopende ISOC projecten en werkgroepen als de Masterclass Netpolitiek en de MMGA werkgroep

Verder is de Community manager betrokken bij de productie van ISOC events als de ISOC Innovatie Awards of het Nieuwjaarsevent. Bijvoorbeeld door het opstellen van een draaiboek, taken verdelen onder bestuursleden, pers aanschrijven en andere publiciteit organiseren.  

En als er dan nog tijd over is: er is heel veel ruimte om zelf invulling te geven aan de rol van Community manager

Wat bieden we

Community manager van ISOC NL is een interessant ZZP project, waar veel valt te leren op het gebied van internet en de daarmee samenhangende politieke en technische vragen. Je maakt deel uit van een wereldwijde community en ontdekt op de diverse events nieuwe gezichtspunten en verrassende inzichten.

Lokatie

Je werkt vanaf huis of je eigen kantoor. Je bent aanwezig bij de maandelijkse bestuurvergadering van ISOC NL(online of op een wisselende plek in de randstad).

Geïnteresseerd?

Stuur een mailtje naar voorzitter@isoc.nl.

Leave a Reply