Doe mee met ISOC NL op SHA2017

Deze zomer vindt het openlucht hackerkamp SHA2017 plaats van 4 tot 8 augustus op het Scoutinglandgoed in Zeewolde. ISOC NL organiseert een village tijdens SHA en we nodigen je van harte uit om mee te doen.

SHA staat in een lange lijn van hackerkampen die eens in de vier jaar gehouden worden. Van GHP (Galactic Hacker Party) in 1989 tot OHM (Observe. Hack. Make.) in 2013. En dit jaar dus SHA (Still Hacking Anyway). Binnen het festival zijn verschillende villages: een groep mensen die een kampement opslaan en samen iets organiseren: van de ItalianEmbassy (Italian Grappa!) tot Milliways: The restaurant at the end of the Universe.

ISOC NL organiseert samen met individuen en organisaties als de Waag Society en Data-Active de Technopolitics village. De village genaamd Tsja… heeft als doel om binnen het festival een ontmoetingsplek te creëren voor mensen en organisaties geïnteresseerd in de politieke dimensies van technologie. Centrum van de Tsja… village is een gemeenschappelijke tent van 10×5 m, met zitplaatsen, licht en een P.A. installatie. Er is dagelijks een programma met discussies en workshops die betrekking hebben op het politieke aspect van technologie. De organisatie is open en collaboratief. De basisinfrastructuur ligt er en daar kan iedereen zijn eigen ideeën en activiteiten aan toevoegen.

We willen onze leden van harte uitnodigen om mee te doen met de Tsja… village. Dat kan op allerlei manieren: van helpen met de fysieke opbouw tot het organiseren van een programmaonderdeel.

Meer info op de SHA website en de Tsja.. website. Of stuur een email aan Tessel Renzenbrink via tsja[at]dyne[punt]org