MozFest Community blijft levendig

Foto credit: Mozilla Festival.

Mozilla heeft een succesvolle community op de been gezet en gehouden de afgelopen jaren met MozFest (het Mozilla Festival). ISOC NL heeft dit jaar bijgedragen aan de organisatie van het MozFest en blijft verbonden met de MozFest community.

Die community blijft actief online presentaties en discussies organiseren, die de kans bieden om in contact te komen met gelijkgestemden en experts in het veld van kunstmatige intelligentie en ethische technologische ontwikkelingen op het gebied van internetinfrastructuur en software.

MozFest Community Fridays bieden deze gelegenheid op regelmatige basis. De sessies kunnen via het Twitteraccount van Mozilla Festival live gevolgd worden. De komende events focussen op de volgende thema’s:

Daarnaast worden er online workshops georganiseerd, zoals die van 27 mei over Neural Networks, in samenwerking met Steamlabs.

On May 27th, join us for a deep dive into teaching and learning about neural networks, with our friends from Steamlabs. Together we’ll construct and test our own neural network using one of five online programs/tools developed for teaching and engaging non-technical learners about AI and related social and ethical issues.

Aanmelden kan via deze link (voor de sessie van 14.00 CET) en via deze link (voor de sessie van 19.00 CET).

Om op de hoogte te blijven van MozFest specifieke initiatieven is het nog mogelijk om je tot 16 juni in te schrijven voor de MozFest nieuwsbrief. Ook is het mogelijk om via het slack kanaal van MozFest de events en de MozFest community te volgen – en eraan bij te dragen uiteraard!

Leave a Reply