Kom naar ISOC NL op 21 November 2023: Open de Deur naar Connectie – ISOC NL’s Vernieuwde Bestuursvergaderingen

Welkom bij een spannende nieuwe fase bij ISOC Nederland, waarbij we de deuren wijd openzetten voor onze leden tijdens onze ‘open bestuursvergaderingen’. Dit is jouw kans om in het hart van de actie te duiken en samen met ons de koers van het internet te beïnvloeden.

Photo by Finn Hackshaw on Unsplash

Een Frisse Wind door ISOC NL Vergaderingen:
Bij ISOC NL geloven we in de kracht van verbinding en transparantie. Onze nieuwe vergaderstructuur is ontworpen om deze waarden te weerspiegelen. Dit is wat je kunt verwachten:

  1. Online Interactie: Drie keer per jaar kun je deelnemen aan onze online bestuursvergaderingen.
  2. On-site Ontmoetingen: Eén keer per jaar krijg je de kans om elkaar persoonlijk te ontmoeten en ideeën uit te wisselen.

Deze vergaderingen zijn meer dan alleen luisteren; het zijn platforms voor dialoog, brainstormen en netwerken.

Exclusief voor Werkgroepbesturen:
Naast open sessies zijn er speciale bijeenkomsten gepland voor de besturen van de werkgroepen. Deze sessies richten zich op strategische discussies en samenwerkingskansen. Je kunt je aansluiten bij de verschillende werkgroepen van ISOC NL te weten:

  1.  ISOC NL Internet Transparency Werkgroep
  2. ISOC NL Make Media Great Again (MMGA) Working Group
  3. ISOC NL Coalitie voor Eerlijk Digitaal Onderwijs (CEDO)
  4. ISOC NL Solid WG
  5. Dutch Innovators Society (gericht op innovatief ondernemerschap, DISO)

Jouw Agenda voor het Komende Jaar:
We hebben een gedetailleerd vergaderschema opgesteld voor de komende 12 maanden. Check onze website voor alle datums, tijden en locaties: [onderstaand in vergaderschema].

De eerste meeting voor de leiders van de Werkgroepen heeft al plaatsgevonden op 24 oktober 2023, zie ons artikel genaamd “Terugblik, Toekomstperspectief & Nieuwe Dynamiek in Open Bestuursvergaderingen van Internet Society Nederland“.

Op 24 oktober 2023 vond een mijlpaalvergadering plaats voor Internet Society Nederland (ISOC NL). Bestuursleden en werkgroepen, inclusief de ISOC NL Internet Transparency Werkgroep, Make Media Great Again (MMGA), Coalitie voor Eerlijk Digitaal Onderwijs (CEDO), Solid WG en Dutch Innovators Society (DISO) kwamen samen in een open en respectvolle ambiance in Lab42

We zijn enthousiast over deze nieuwe interactieve opzet en hopen je te zien bij een van onze aanstaande vergaderingen. Jouw inbreng is een waardevolle toevoeging aan de toekomst van ISOC NL.

Eerstvolgende ” ISOC NL Open Bestuursvergadering – voor leden”

De volgende vergadering staat gepland op:

Datum: Dinsdag 21 November 2023

Tijdstip: 20.00 – 21.00u

Locatie: Lab42, Universiteit van Amsterdam, Science Park 900, 1098 XH Amsterdam.

Parkeren: zie Visitorsmap Amsterdam Science Park of Parkeerinstructies voor P7.

Aanmelden verplicht: stuur een e-mail naar bureau@isoc.nl als je naar de open bestuursvergadering komt zodat we rekening kunnen houden met catering.

Tot binnenkort bij ISOC NL en volg ons tussentijds via X, voorheen twitter en onze kersverse Linkedin-pagina!

Leave a Reply