Samen Sterker: Het Actieplan 2024 van Internet Society Nederland

Bij ISOC NL zetten we ons in voor een internet dat open, veilig en toegankelijk is voor iedereen. Ons Actieplan 2024 is een spannende routekaart naar een digitale toekomst waarin iedereen kan bijdragen en profiteren.

Focusgebieden voor 2024:

  1. Publiek Debat en Kennisdeling: Ontdek onze evenementen, masterclasses en campagnes over internetveiligheid, netneutraliteit en de impact van internet op mensenrechten. Doe mee en draag bij aan een geïnformeerde gemeenschap.
  2. Internetconnectiviteit en Veerkracht: Help ons om essentiële internetverbindingen tot stand te brengen in minder bediende gebieden, inclusief het Caraïbisch gebied.
  3. Community Mobilisatie en Leiderschapsontwikkeling: Sluit je aan bij onze dynamische werkgroepen en draag bij aan de groei en diversiteit van onze internetgemeenschap.
  4. Technologie voor Goede Doelen: Laat je inspireren door onze ondersteuning van technologieprojecten die sociale impact creëren.
  5. Samenwerking en Partnerschap: Ons succes in het (wederom) behalen van de Gigabit-status is slechts het begin. We bouwen voort op sterke partnerschappen om onze missie te versterken.

Doe mee!
Word deel van onze missie voor een krachtig, veilig en open internet. Jouw inzet kan een wereld van verschil maken. Samen bouwen we aan een beter internet voor iedereen.

Voor meer informatie over ons Actieplan 2024, lees bijgevoegd document onze website. Mail bij vragen naar het ISOC Bestuur, bestuur@isoc.nl.

photo credits header by Ehimetalor Akhere Unuabona on unSplash


Leave a Reply