Totem Open Health wint Innovatie Award 2017

De winnaar van de ISOC.nl Internet Innovatie Award 2017 is Totem Open Health. Dit project biedt een open source-alternatief voor ‘wearable health devices’ (apparaatjes die bijvoorbeeld je vitale functies en beweging meten), waarbij je zelf besluit wat er met je data gebeurt. De Award is op 12 januari 2017 uitgereikt tijdens de Internet Nieuwjaarsbijeenkomst in de Tolhuistuin in Amsterdam.

Met de ISOC.nl Innovatie Award wil Internet Society Nederland vernieuwende en belangwekkende initiatieven rondom internet de erkenning geven die ze verdienen. Innovaties, die een stimulans betekenen voor de groei van en kennis over het internet. De prijs wordt uitgereikt aan personen, instellingen of initiatieven en is een teken van grote maatschappelijke waardering voor prestaties ter verbetering van het internet en het gebruik ervan.

De longlist van kandidaten komt tot stand via open nominaties vanuit de leden van ISOC.nl. Een onafhankelijke vakjury onder kiest vervolgens het winnende project. Lees verder.