WordPress agency voor het ISOC chapter website tools project

Met als titel “Towards a common set of ISOC chapter website tools” brengt ISOCNL sinds 2017 een aantal opensource tools bij elkaar waarmee het dagelijks chapterleven op verantwoorde wijze gerund kan worden. Dat gaat dan bijvoorbeeld om het voldoen aan een aantal technische standaarden als IPv6 naast IP4, DNS management met DNSSEC en TLS en toegang met  LDAP + Kerberos + SAML + Radius/Diameter.

Het project voorziet ook in praktische tools waarmee je bijvoorbeeld nieuwsbrieven kunt maken en de ledenadminstratie kunt afhandelen, en in een open source online videoconferencing tool waarmee de immer reislustige ISOC bestuurders elkaar op afstand in de ogen kunnen kijken.

Ook deze website is onderdeel van het project. De hiervoor gebruikte template is via github beschikbaar gemaakt voor alle ISOC-chapters, en wordt inmiddels wereldwijd door 20 chapters gebruikt.

Er is verder een tweede template gepland, die de isoc.org website dicht moet gaan benaderen.

Voor opzet en onderhoud van beide templates is een wordpress agency nodig. Interesse? Neem voor meer informatie en de RFP contact op met voorzitter at isoc.nl.